+45 4057 8797
Handelsbetingelser

 

Bestilling af varer

Du bestiller ved at udfylde denne bestillingsformular og klikke send. Efter modtagelse af din ordre vil der gå 2-3 dage og du vil modtage din ordrebekræftelse.

 

Håndtering af ordre

Når bestillingen er modtaget gennemgås denne for sikre, at alle informationer er indeholdt. Derefter afsendes din ordrebekræftelse, som nu indeholder bekræftelse af bestilling med mål og div tilkøb + fragtbeløb, og evt GLS pakkeshop adresse.

Bestilling bekræftes ved din overførsel af det fulde beløb til konto 6850 0000328957 (Fynske Bank) . Fra pengene er modtaget vil der max gå 14 dage til levering .


Der er ingen fortrydelsesret på købet,da det er specielt fremstillede varer.


Garanti er 2 år ifølge købeloven.

 

Levering og fragt:

Huntersbox leveres på palle med fragtmand, så du kan med fordel vælge levering på arbejdsplads. Men du skal vælge et leveringsted, hvor det er lovligt og muligt at køre til med forvogn incl. hængere.

Div tilkøb, hvis købt samtidligt med boxen, vil blive sendt sammen med boxen, ellers vil enkelt dele blive sendt med GLS til GLS pakkeshop, der vil altid blive valgt pakkeshop udfra hjemmeadr, og så tæt på som muligt.

Ønsker du selv at afhente boksen er dette også muligt og det er gratis. Du skal blot angive dette sammen med din bestilling af boksen.